Leukste tassen van juni

Tas 1: vaas met rozen, tas 2: donkerblauwe schoudertas, tas 3: zalmkleurige schoudertas, tas 4: lichtblauwe handtas, tas 5: clutch geel met streep

 

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met tassen bezig ben. Zo ook afgelopen week. Tussen de tentamens door bezocht ik met wat klasgenoten even snel de Bijenkorf wat natuurlijk altijd weer resulteert in het bezoeken van de tassenafdeling. Ik vond weer de meest uiteenlopende verschijningen. Van klein in een pastelkleur tot grote zakken waar je je halve huis in kan vervoeren. Vandaag laat ik jullie de meest bijzondere/aparte/mooie tassen zien van deze maand.

Tas 1: Kate Spade New York

Een vaas met rozen. Toen ik hem tegenkwam wist ik even niet zo snel wat ik hiervan moest denken. Maar inderdaad, het is echt een tas. De bovenkant kan eraf zodat je als het ware in de vaas ruimte hebt voor je spullen. Je draagt hem als handtas. Erg bijzonder exemplaar als je het mij vraagt. Voor 259 euro kan ook jij je portemonnee en telefoon meenemen in deze vaas met rozen.

Tas 2: Michael Kors

Een klein schoudertasje dat je eigenlijk wel naar elke gelegenheid kunt meenemen. Genoeg ruimte voor wat geld en je telefoon. Meer ruimte heb je soms niet nodig. Je kunt het niet zien, maar de kleur is heel donkerblauw. Voor 225 euro heb je hem in huis.

Tas 3: Amsterdam Cowboys

Deze kleur vind ik zo leuk hè! Hij is lekker zomers en het leer is mooi zacht. Deze is zeker een favoriet van mij. Je draagt hem als schoudertas en hebt voldoende ruimte voor al je spullen. Voor een prijs van 125 euro heb je een mooie leren tas die naar alle waarschijnlijkheid lang meegaat.

Tas 4: MCM

Toen ik de prijs zag werd ik een beetje ongelukkig. Bijna duizend euro vragen voor een tas. Een tas. Jeetje. Ik ben er nog niet precies achter wat er zo bijzonder aan hem is. Hij is mooi, dat zeker. Maar duizend euro? Nee dat zou ik er nooit voor neer leggen.

Tas 5: Rue De Verneuil

Deze clutch deed me een beetje denken aan zo’n zomerse parasol. Of een ijstent met van die leuke kappen. Zomers is hij in ieder geval zeker. Hij is best leuk. Voor de prijs van 66,50 ben je de nieuwe eigenaar van dit zonnetje in huis.

 

De eerste tas vind ik de meest aparte van allemaal. Ik vraag me af of er serieus mensen zijn die met deze bloemenvaas over straat gaan. Je valt dan in ieder geval wel lekker op 😉

Geef een reactie