(B)lijstje #1

Een lijstje waar je blij van wordt. Het klinkt heel simpel. En dat is het eigenlijk ook. Soms kom je gewoon dingen tegen in het leven die je oprecht blij maken. Niet dat ik dan weer de hele dag rondloop als een blij ei, nee. Maar gelukkig kan ik wel heel blij worden van deze kleine fijne dingen.

Years & Years – Desire 

Film – The Age of Adaline

Hij is alweer een tijdje uit, maar wauw wat een plaatje deze film zeg! In 1908 wordt Adaline geboren en 29 jaar later krijgt ze door noodweer een auto-ongeluk waarbij haar auto te water raakt. Als Adaline in het water wordt getroffen door de bliksem, wordt ze immuun voor het ouder worden. Omdat Adaline niet ouder wordt, houdt ze dit geheim voor de buitenwereld. Jaren lang in eenzaamheid leeft ze zonder echt geleefd te hebben en ziet ze haar dochter Flemming ouder worden dan zichzelf. Als Adaline acht decennia later na het ongeluk Ellis ontmoet op een feestje worden ze op slag verliefd. Adaline denkt na jaren toch nog het geluk te hebben gevonden totdat Ellis zijn ouders voorstelt en ontdekt dat de vader van Ellis, een oude bekende uit het verleden is. Vlucht ze weer of kiest ze dan eindelijk voor de liefde en geborgenheid die Ellis haar te bieden heeft?

Keuzevak – Creatief Schrijven 

Yes! Ingeloot voor mijn eerste keus! Een week of acht ga ik mij verdiepen in de wereld van de proza en de poëzie. Beetje tikken op m’n laptopje en hopelijk ook echt iets op steken van de lessen. Ik heb er in ieder geval zin in!

Herfstvakantie – Texel 

Bestaat er iets beters dan in de herfstvakantie lekker over het strand te lopen, een beetje in winkels rond te hangen en heel veel thee drinken met uitzicht op zee? Ja, oké ik kan wel wat dingen bedenken. Maar heerlijk is het wel om even lekker uit te waaien op het strand.

IMG_1987

Tijdschrift – nieuwste Flow

Leuke stukjes en altijd lekker dik. Daar houden we natuurlijk van. Elke keer weer waard voor je zuurverdiende centjes.

Flow0715

Hebbedingetjes – Hoed

Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen, zijn we dikke vrienden. Nu wijkt ze geen seconde meer van mijn zijde en heb ik een heerlijk verwarmd hoofd. Het is even wennen dat mensen je de hele tijd aankijken, maar dat heb ik er graag voor over.

085EA1P002_055

Ik word van deze dingen echt onwijs blij! Rede genoeg om er dubbel en dwars van te genieten 🙂

Geef een reactie