Bright lights Paris

Een hele lange tijd geleden alweer kocht ik het boek Bright Lights Paris. Voor de mensen die mij best goed kennen, weten dat ik behoorlijk fan ben van Frankrijk/Parijs. De sfeer, de omgeving, de taal. Nota bene heeft m’n blog ook een Franse naam door die liefde voor het land. En dus koos ik voor het boek. Trouwens wel volledig Engelstalig.

parijs-2

In Bright Lights Paris lees je alles over de leukste plekjes van Parijs. Van restaurants tot musea. Geschreven door een echte Parisienne die je meeneemt door ‘haar’ stad. In dit boek vind je er alles over. Dat niet alleen. Ook recepten en persoonlijke verhalen zijn er te lezen. Per arrondissement worden de leukste plekjes besproken en alles wat daarbij hoort. Zoals kleding en eten. Allemaal vanuit het oogpunt van Angie Niles.

parijs3

Dit boek geeft je een uniek kijkje in de wondere wereld van Parijs die niet veel mensen kennen. Zo kom je veel plekken tegen die andere toeristen niet zouden vinden. Heel leuk om lekker door te bladeren en af en toe wat stukjes te lezen.

Het boek telt 287 bladzijdes wat ruim voldoende is naar mijn weten. Ik kocht hem bij bol.com en betaalde er 20 euro voor! Voor zo’n mooi boek als dit vind ik het zeker het geld waard! Een aanrader als je het mij vraagt.

Een gedachte over “Bright lights Paris

Geef een reactie