Bucket list

Iedereen heeft wel van die dingen die je ooit nog een keer zou willen doen in je leven. Ik heb er natuurlijk ook zat en het leek me een leuk idee om ze met je te delen. Van reizen tot opleidingen volgen. Alles zit ertussen.

Roadtrippen door Amerika

Des te meer Amerikaanse series ik zie, des te meer ik er zelf heen wil. Het lijkt me echt fantastisch om een tijd rond te trekken en veel verschillende staten te bezoeken. Ik zou willen beginnen in New York en dan steeds verder het land in willen. Typische Amerkiaanse hamburgers willen eten en tussen de cowboys lopen.

Camper-

De opleiding Crossmediale Communicatie afronden

Logisch dat deze natuurlijk op m’n lijstje staat. September ga ik beginnen met deze opleiding en hoop er over twee jaar mee klaar te zijn. Waarschijnlijk ga ik dan nog een andere opleiding doen, alleen welke weet ik nog niet precies maar daar heb ik gelukkig nog even de tijd voor

Van mijn blog m’n werk kunnen maken

Ultieme droom. Eigen baas zijn lijkt me het fijnste op de wereld. Ook al ben je dan altijd wel bezig met je werk, je kan alles zelf bepalen en niemand die je zegt dat je geen vrij kan nemen die paar dagen. Vrijheid en je eigen dromen waarmaken.

Op vakantie naar Bora Bora (Frans Polynesië)

Het blauwe zeewater, het mooie weer en de zon die altijd schijnt. Het ziet er uit als een paradijs en de mensen die er verblijven voelen dat ook zo. Lijkt me heerlijk om een tijd te bivakkeren.

egzotyka

In Parijs een oude tijdschriften winkel bezoeken en wat tijdschriften uit mijn geboortejaar meenemen

Via een blog kwam ik op de site waar veel geheime winkels van Parijs worden onthuld. Geheim zijn ze natuurlijk niet, maar vaak liggen ze precies in een straat waar weinig mensen komen. Toeristen komen er dus al helemaal niet. De winkel is net een oud archief dat vele kranten en tijdschriften heeft van tientallen jaren oud. Sommigen zelfs al langer. Het lijkt me echt heel leuk om daar een middag rond te struinen en wat tijdschriften of kranten uit m’n geboortejaar mee te nemen. Hier een idee over hoe het eruit ziet.

Een boek schrijven

Geen idee waar ik een boek over zou moeten schrijven, maar er een schrijven lijkt me echt wel echt onwijs leuk. Zeker als het eindresultaat dan in de winkels ligt en je overal je eigen werk kunt bewonderen.

Trouwen op Sint-Maarten of Curaçao 

Weer een bestemming met veel zon en mooie stranden. Trouwen lijkt me sowieso al geweldig met een mooie witte jurk en een leuk feest, maar om het in Nederland te doen lijkt me niks. Het weer is altijd wisselvallig en de hele dag buiten kunnen zijn lijkt me toch het fijnst.

large-7

Een wekelijkse column hebben in een krant

Schrijven begin ik steeds leuker te vinden en ik wil het ook steeds vaker doen. Een eigen column op den duur in een krant is wel echt een droom. Dat weer zoveel mensen jouw stukje kunnen lezen lijkt me geweldig!

Schoenen en tassen kopen in Milaan

Ik zou het liefst nog vandaag willen vertrekken dan morgen om lekker te winkelen en te genieten van het Italiaanse eten en alle mooie winkels in deze stad. Sowieso zou ik ook nog een stedentrip willen maken naar Barcelona.

Natuurlijk zijn er nog wat kleinere dingen die ik ook nog wil doen, maar dit zijn de meeste dingen die echt bovenaan m’n lijstje staan.

 

Geef een reactie