Favorite series juli

De Nederlandse zomers zijn zoals we weten af en toe behoorlijk nat. En ja, dan is er toch niks beters dan lekker veel series kijken op een regenachtige dag. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete series van dit moment.

New Girl

Op dit moment ben ik al halverwege seizoen 4 en ik kijk nu al uit naar het volgende seizoen. De serie gaat over Jessica Day die na haar break up opzoek gaat naar een nieuwe woonruimte. Ze komt uiteindelijk terecht bij een leuk optrekje met drie mannelijke huisgenoten. Het is even wennen voor beide partijen, maar al snel is er een hechte vriendschap tussen de vier. Met allemaal hun eigen baan en de zoektocht naar liefde levert het hele leuke stukjes op en is er altijd wel weer iets om over te lachen.

Wat trouwens fijn is aan deze serie is de lengte van de afleveringen. Normaal ben je al gauw 43 minuten kwijt voor een aflevering, hier is het zo’n 21 minuten. Zo zie je dus twee afleveringen met twee verschillende onderwerpen voor dezelfde tijd. Dat is een mooi pluspunt al zeg ik het zelf.

Spannend? Nee. De serie is vooral gericht op comedy. 
Goede verhaallijn? Ja! Elke aflevering kent weer een nieuw onderwerp waardoor het niet langdradig wordt. 
Goeie acteurs? Ja! Vooral Zooey Deschanel is erg overtuigend in haar rol.
Aanrader? Jaaaaa! Ik denk dat iedereen dit wel een leuke serie vind.
Cijfer: 8

New-Girl-S04E03-HDTV

 

Devious Maids 

Vijf dienstmeisjes zijn in dienst van rijke families in Beverly Hills en komen elk seizoen weer verschillende mysteries tegen. Zo is er in het eerste seizoen een van de dienstmeisjes vermoord en worden alle aanwijzingen bekeken om erachter te komen wie de dader is. Het tweede seizoen draait om Marisol die achter de geheimen van haar echtgenoot probeert te komen en achter de raarste dingen komt. Zo is het volstrekt onduidelijk hoe de ex-vrouw van hem om het leven kwam. Op dit moment is seizoen drie in volle gang en start het begin van het seizoen meteen al met een bloederige avond. De dag erna wordt er een paar huizen verder een been gevonden en een van de dienstmeisjes ontvoerd. De spanning wordt steeds verder opgevoerd en ik ben elke keer weer benieuwd naar de nieuwe aflevering.

Spannend? Ja! Zeker het einde van elke aflevering eindigt met een spannende cliffhanger. 
Goede verhaallijn? Elke keer weten de schrijvers je weer te verassen met alle geheimen uit Beverly Hills. 
Goede acteurs? Ze zijn vrij onbekend, maar wel erg overtuigend.
Aanrader? Als je van wat bizarre verhaallijnen houdt wel ja
Cijfer: 9

devious-maids-960x4006

Geef een reactie