Filmpjes die je laten lachen

Soms kom je filmpjes tegen die een glimlach op je gezicht toveren. Ze zijn simpelweg mooi of echt grappig. Ik deel vandaag met jullie een aantal van deze favoriete filmpjes.

 

Ik ben altijd al onwijs fan geweest van dit nummer. Deze cover is echt een geweldige versie! En ja, ik kreeg ook kippenvel 😉

In The Intern speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Helaas draait de film nog niet in de bios, maar 24 september heb ik al wel vast in m’n agenda gezet.

Veel reclames zijn het vaak net niet. De acteurs erin zijn te overdreven of veel te slijmerig als het gaat over de nieuwste shampoo en dus pak je tijdens de pauze liever je telefoon er even bij. Bij deze reclame is dat anders. Hij is net als de andere reclames van de Jumbo vol met humor en je zou bijna echt naar de Jumbo rennen om er boodschappen te gaan doen. Zodra deze reclame op tv is, leg ik graag mijn telefoon even weg en kijk ik die ene minuut even. Het is het waard!

Er was eens een heel gelukkig stel. En dat gelukkige stel was eigenlijk toch niet zo gelukkig als het leek. Dus was het einde relatie. Maar ja, wat doe je met al die gemeenschappelijke spullen? Eerlijk delen dacht deze man in dit filmpje. En zo geschiedde. Eerlijker dan dit hebben we nog nooit gezien.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke filmpjes te vinden op het internet. Misschien een idee voor nog een editie?

Een gedachte over “Filmpjes die je laten lachen

Geef een reactie