Weekendfilms #2

Zodra het weekend is wil je eigenlijk zo min mogelijk doen en lekker onderuit op de bank hangen om te ontspannen. Een leuke film erbij, en zeker op zondagmiddag is het weekend wel compleet. Ik deel elke zaterdag mijn favoriete films en hoop jullie wat ideeën te geven voor het kiezen van een leuke film voor het weekend. 

Gooische Vrouwen 2

Na het succes van vijf seizoenen kwam er eindelijk de langverwachte film. Toen hij zo goed bleek te vallen bij het publiek moest er wel een tweede film komen. Waar deel 1 eindigde met het vertrek van Claire naar Burkina Faso en het goed goed maken van alle relaties onderling gaat het in deel twee verder op dat moment. Er zijn dan wel wat jaren overheen gegaan, alles lijkt nog steeds hetzelfde in ’t Gooi. Claire komt terug en is niet meer die Gooische Vrouw die ze eerst was. Cheryl wordt weer bgooischevrouwen2-2edrogen door Martin en Roelien wil trouwen met Evert. Mannenverslindster Anouk is nog steeds opzoek en lijkt het even gevonden te hebben. Totdat alles mis gaat in de levens van de Gooische Vrouwen en alles aankomt op de goede vriendschap die ze onderling hebben. Dat vriendschap misschien wel het allerbelangrijkste is in het leven, wordt duidelijk in deze film. Dat is misschien ook wel het grootste pluspunt van deze film.

Spannend? Nee, niet echt.
Goede verhaallijn? Absoluut! Het is alleen wel handig als je deel 1 en de serie ook hebt gezien. Dan snap je de film wat beter.
Goeie acteurs? Jup!
Aanrader? Jazeker.
Cijfer: 8,5

 

Geef een reactie