Flow vakantiebox 2015

De zon schijnt, de vogels fluiten en de temperatuur is behoorlijk hoog. Kijk maar even niet naar buiten nu want grote kans dat het regent en hard waait. Droom even met me mee. Het is echt zomer en de lucht is nog nooit zo mooi blauw geweest. Je hebt de hele dag gezwommen en aan het einde van de dag zit je nog tot lekker laat buiten. Het is zomer en het weer is geweldig! Bij zulk heerlijk weer hoort natuurlijk ook een vakantie naar een (hopelijk) warm land en wat is er dan leuker dan een ouderwets vakantieboek. Zo’n boek met leuke verhalen en tips voor leuke activiteiten die je door je opgelopen zonnesteek niet zelf kunt bedenken. Laat Flow magazine nou zo’n vakantieboek hebben uitgegeven om je te vermaken deze zomervakantie.

SAM_1274

Het boek zit vol met inspirerende verhalen over hoe fijn de vakantie nou eigenlijk echt is en wat het met je doet. Je kunt de levensverhalen van verschillende bekende vrouwen lezen zoals Marilyn Monroe en Annie M.G. Schmidt en je krijgt tips hoe je dat fijne vakantiegevoel zo lang mogelijk kunt vasthouden. Ansichtkaarten, stickers, een puzzelboekje, kleurplaten en raamstickers zijn er aan toegevoegd zodat je altijd wel wat te doen hebt met deze box.

SAM_1284

Puzzelboekje en de ansichtkaarten. Zodat je thuis kan laten weten wat voor lekker weer het is op je bestemming!

SAM_1287

Het boek van de voorkant. De plaatjes op de voorkant staan trouwens ook op een stickervel die je kan gebruiken voor op je ramen.

SAM_1288

SAM_1289

En de achterkant. Als je hem omdraait verandert het boek in een vakantiedagboek. Elke dag heb je de ruimte op vragen te beantwoorden over je vakantie. Van bloemen die je tegenkomt tot je favoriete eettentje. Alles wordt onder de loep genomen zodat je aan het einde van de vakantie een goed beeld hebt van wat voor leuke dingen je allemaal hebt gedaan. Het is dus niet alleen een boek om te lezen, er is ook zat in te doen. Ik vind het een leuk idee om dit een vakantie lang elke dag te doen. Zo heb je aan het einde echt een verslag van je hele vakantie.

Ik vind het er erg leuk uitzien en ik denk dat ik me er zeker mee kan vermaken op vakantie. Ik had gehoopt dat er iets meer verhalen in stonden zodat ik lekker veel kon lezen dus dat valt helaas een klein beetje tegen. Ondanks dat ga ik het boek lekker invullen als ik aan het Franse strand zit met m’n voeten in het warme zand.

De Flow vakantiebox is te koop bij Bruna en kost 12,95 euro

 

Geef een reactie