Het moment dat…

Soms heb je echt van die momenten dat je denkt ”tja, dit is niet echt geweldig”. Maar ergens kan je er dan ook wel weer om lachen. Ik moet toegeven dat ik vaak van die momenten heb en daarom bedacht ik deze lijst. Enjoy!

Het moment dat…

… het personeel bij de Mc Donalds je begint te herkennen (shit ik kom hier echt te vaak)

… bijna je hele maandsalaris opgaat aan een middag winkelen (kleding is een tweede levensbehoefte ja, maar soms moet ik misschien iets minder geld uitgeven. Heel klein beetje maar hoor)

… je een la place voordeelkaart hebt en je behoorlijk volwassen voelt.

… en je dus gewoon nog echt veel korting krijgt ook en de rij achter je je verbaasd aan kijkt (ghehehehe 😉 )

… twee klanten in de rij ruzie met elkaar krijgen (ehh dames, laten we het gezellig houden op deze dinsdagmorgen ok)

… een klein kind boos op je wordt, omdat ze geen snoepje krijgt aan de kassa (hallo kinderen die vragen, die worden overgeslagen)

2011_02_wetenSnoepen

… je je haar volledig hebt gekruld en er dan pas achter komt dat ze regen en wind voor die dag hebben opgegeven (typisch gevalletje slechte voorbereiding zullen we maar zeggen)

… je bus voor de zoveelste keer deze week al voor je neus wegrijdt en je een halfuur moet wachten (het-leven-is-oneerlijk)

… je al een tijd lang zit te lachen naar je telefoon door alle leuke berichtjes, terwijl de halve kantine je raar aankijkt (tja…)

… je met een volle boodschappen kar bij de kassa staat en de tassen nog in de auto liggen (sommige dingen leer ik gewoon nooit)

… je vrij vergeet te vragen op je werk en je moet ruilen terwijl eigenlijk niemand kan…

… je al jaren een abonnement hebt op een tijdschrift, maar het nooit leest (en dus na drie jaar eindelijk het inititief neemt om het op te zeggen)

… je verdrietig bent aan het einde van een aflevering van je favoriete serie (een week wachten is natuurlijk verschrikkelijk)

Natuurlijk zijn er nog veel meer van dit soort momenten, maar voorlopig is dit wel het grootste gedeelte. Mochten er me nog veel meer te binnen schieten dan komt er natuurlijk een vervolg! 

Geef een reactie