Ik ga op vakantie en neem mee…

Na een hele waslijst met allemaal spullen staan er dit jaar nog een paar extra dingen op mijn lijstje voor naar Frankrijk. De laatste paar weken loop ik spontaan Franstalige shirts tegen het lijf en ik kon het elke keer niet laten om ze te laten hangen. Alledrie zijn ze wit met zwarte bedrukking. Ze zijn gemaakt van lichte stof en zitten lekker losjes.

Ik ga op vakantie en neem mee… mijn Franse shirts!

SAM_1342SAM_1343

In de tijd van de Tour de France is dit natuurlijk een hele toepasselijke! Zeker als ik op de fiets zit en tussen de Franse kastelen en kerken fiets en deze aan heb. Ik kocht hem bij de Only voor maar 12,95 euro.

SAM_1339

Het volgende shirt is iets langer dan de vorige en heeft de tekst ”jeune et belle” erop staan. Deze kocht ik bij de H&M voor maar 9,95 euro. Deze is alleen wat doorschijnend, enige minpunt.

SAM_1334SAM_1335

Een jaar lang heb ik geen Frans gepraat dus dat zal de eerste paar dagen weer even een uitdaging worden als ik als enige van het gezin vaak het woord zal moeten doen. Alvast een kleine waarschuwing dus naar alle Franse mensen daar šŸ˜‰

Dit shirt is ook weer van de H&M en koste 9,95 euro. De letters zijn trouwens van een zacht stofje gemaakt zodat ze lekker aanvoelen.

Ik heb nog wel een beetje de neiging om meer shirts te kopen met Frans tekst maar ik ben bang dat ik dan doorsla. Zit ik volgend jaar nog met al die shirts en dan zal je net zien dat ik dan niet naar Frankrijk ga.

Geef een reactie