Meest gebruikte tassen + oma’s tassen

De mensen die mijn blog al wat langer volgen, weten dat ik gek ben van tassen. En niet zo’n klein beetje ook. Ik moet bijna tegengehouden worden als ik een tassenwinkel binnen ga. Elke keer kom ik weer een mooi exemplaar tegen wat ik bijna niet kan laten liggen. Vandaag laat ik jullie mijn meest gebruikte tassen zien en ook nog twee van mijn overgrootoma. Zij gebruikte ze destijds ook veel. Ik ben ontzettend blij dat ik ze in mijn bezit heb.

Mijn eigen tassen

DSC_0081 DSC_0082

De eerste tas is een lichtgrijze met gele details. Hij is gemaakt van echt leer en heel fijn in de omgang. Doordat hij ook een schouderhengsel heeft kan ik hem makkelijk overal mee naartoe nemen. De gele details maken de tas net wat minder saai en alledaags. Zo heeft hij toch wat speciaals, maar past hij alsnog bij heel veel kleding.

DSC_0083 DSC_0085

Deze bruine tas is gemaakt van heel zacht leer. Hij is lekker flexibel en je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Doordat hij niet overal dezelfde kleur heeft maakt het niet heel erg uit als er wat kleine krasjes op komen. Die zie je simpelweg toch niet heel erg.

DSC_0086

Dit tasje gebruik ik als alleen m’n telefoon en portemonnee mee hoef te nemen. Er kan echt bijna niks in dus is hij alleen geschikt voor korte uitstapjes.

DSC_0089

Deze kleurrijke dame gebruik ik eigenlijk te weinig. Hoewel ik de kleur echt heel leuk vind, pak ik hem toch te weinig. Ook deze is gemaakt van echt leer, maar voelt wat stugger aan. Een voordeel is dat hij lekker stevig is en daardoor goed z’n vorm behoudt.

DSC_0095

Dit is misschien wel de tas die ik de laatste tijd het meest heb gebruikt. Ik kocht hem in april en is eigenlijk geen dag van zijde geweest. Hij heeft een heerlijk formaat waardoor ik hem eigenlijk altijd wel kan pakken. Er zit een schouderhengsel aan en is gemaakt van imitatieleer. Ondanks dat hij niet van echt leer is, zitten er nog geen rare hoekjes of kale plekken op. Ik vind de kleur lekker vrolijk en hoop er nog lang van te kunnen genieten.

Mijn overgrootoma’s tassen

DSC_0109kopie

Een klein laktasje. Heel licht van gewicht met een heel klein beetje ruimte maar voor je spullen. Het is zeker geen grote tas. Ik ben wel ontzettend blij dat ik deze tas in m’n collectie heb. Ik gebruik hem nooit, maar bewonder hem elke dag.

DSC_0114DSC_0117kopie

De tweede en meteen ook alweer de laatste tas vind ik nog best een leuke. Hij is ook weer niet groot, maar het model spreekt me wel aan. De textuur vind ik erg bijzonder. Ook deze tas gebruik ik nooit. Hij staat naast de zwarte tas op m’n kledingkast.

Dit waren mijn meest gebruikte en meest bijzondere tassen die ik heb. Ik hoop dat jullie het een leuk stukje vonden. 

Liefs Anniek

Geef een reactie