Nieuwe favoriet – Manfield bag

Als het om tassen gaat ben ik van mening dat je er nooit genoeg kunt hebben. Zoveel verschillende soorten, maten, vormen. Noem maar op. Alleen al doordat ze zoveel kleuren hebben, blijf ik elke keer maar weer nieuwe tassen kopen. Dit keer een klein formaat. Met een rustige kleur en verder geen poespas is dit een heerlijke tas. Ik wil hem nu alweer elke dag overal mee naar toe nemen, maar dat gaat helaas niet door de grootte ervan. Deze tas is zo’n 40 cm hoog gok ik. Te weinig om een hele laptop in te stoppen. Alsnog kan ik hem gelukkig meenemen naar andere gelegenheden. 

Het grote voordeel aan deze tas vind ik toch wel dat hij zo lekker klein is. Meestal als ik weinig mee wil nemen eindig ik toch altijd weer met een grote tas. Waardoor ik uiteindelijk weer spullen mee neem die ik eigenlijk niet nodig heb. Met zo’n kleine tas als deze word ik wel gedwongen om weinig mee te nemen. Echt heel fijn.

DSC_0058

De tas is gemaakt van heel zacht leer. Zo zakt hij ook volledig in elkaar als ik hem ergens probeer neer te zetten. Het handvat daarentegen is heel stevig. Dit vind ik heel fijn, omdat het anders echt een pudding zou zijn. Je kunt hem als handtas en schoudertas dragen door het bijgeleverde schouderhengsel. Dit heb ik nog niet gebruikt. Ik vind het fijner om hem lekker als handtas te dragen. Ik blijf altijd vast zitten met het hengsel achter m’n capuchon. Niet handig natuurlijk. En daarentegen als er toch weinig inzit kan je hem makkelijk als handtas dragen.

DSC_0054

Bij dit soort leer is het wel belangrijk dat je hem goed onderhoudt met sprays die het leer op een natuurlijke manier beschermen. Zo spuit ik hem zo nu en dan even in zodat de kwaliteit van het leer goed blijft. De meeste schoenen- en rassenwinkels verkopen deze sprays.

DSC_0060

DSC_0065

De binnenkant heeft meerdere kleine vakjes en ook zit er nog een ritsvakje waar je belangrijke spullen in kan opbergen. Ik ben heel erg blij met deze nieuwe aanwinst. Ik weet zeker dat ik hem vaak zal meenemen.

Geef een reactie