Over Mignon et Chouette

Allereerst zal ik jullie een kleine uitleg geven over de naam. Zoals je al kunt lezen komt de naam van mijn blog uit het Frans. De uitspraak is best te doen al zeg ik het zelf, ‘miejon e soewet’. De betekenis ervan is ‘lief en leuk’. Precies waar mijn leven voor staat eigenlijk. De opleiding die ik volg en de mensen om mij heen maken mijn leven ‘lief en leuk’.

Als student zijnde heb ik best een fijn leven. Lessen volgen, met mijn projectgroepje werken aan opdrachten en heel veel thee drinken. Ik heb een liefde voor thee. Zodra ik op school kom begin ik mijn dag dan ook met een kopje thee. Ik open m’n laptopje en de dag kan beginnen. Het studentenleven is eigenlijk een groot feestje! Het thema achter deze blog. En heb ik even geen zin meer in studeren, dan kun je lezen over mijn passie voor tassen en lezen.

Het logo van mijn blog bestaat uit een ronde blauwe bol die de wereld moet voorstellen. Ik schrijf over alles wat je maar zou kunnen bedenken. Heel erg breed dus, net als de wereld. De gekleurde vlakken erop staan voor de verschillende continenten. En M&C is natuurlijk de afkorting van Mignon et Chouette.

Veel leesplezier!

Een gedachte over “Over Mignon et Chouette

  1. Wat een superleuk idee, Anniek! Ik ga je volgen via je blog, ik heb dezelfde interesses dus ben benieuwd naar je tips! groetjes, Lianne

Geef een reactie