Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Anniek en schrijven is een van mijn grootste hobby’s. Ik doe het het liefst zoveel en zo vaak mogelijk en dat is ook de reden waarom ik met deze blog ben begonnen. Ik kan zo mijn liefde delen met de rest van de wereld en hoop mensen te inspireren met mijn verhalen.

Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik niet zonder mijn telefoon kan. Maar ook chocolade, thee, koekjes, laptop, muziek en tassen. Ik heb een liefde voor die leuke vormen en kleuren.

Voornamelijk schrijf ik over m’n leven als student en de dingen die ik in mijn dagelijkse leven meemaak. Maar zodra ik helemaal weg ben van een boek of een film kunnen jullie dat hier ook lezen. Een gevarieerde blog over simpele onderwerpen.

Mensen in mijn omgeving weten dat ik niet zonder laptop, winkelen, chocolade, nagellak en mijn telefoon kan en zullen me omschrijven als een chaotisch en ambitieus persoon. Het liefst besteed ik hele middagen aan uitstapjes met vriendinnen en heb ik een liefde voor films bekijken. Vijf films per week is dan ook niet echt uitzonderlijk. Dan hebben we alle series nog niet besproken die ik volg.

M’n beste ideeën verzamel ik op de raarste momenten, bij de kassa van de Albert Heijn tot een busritje naar school. Alleen een notitieboekje meenemen is ‘s ochtends nog een hele opgave. Zo heb je een idee en zo is het weg. Daar moeten we dus voorlopig nog even aan werken. En tot die tijd proberen alles op te slaan en het te vertellen aan jullie!

Veel plezier op mijn blog!

Geef een reactie