Review – telefoonhoesjestore.nl

Een paar maanden geleden kreeg ik een nieuwe telefoon en natuurlijk wilde ik hem zo goed mogelijk beschermen. Dagelijks neem ik hem overal mee naar toe, dus was ik opzoek naar een hoesje dat tegen een stootje kan én dat er natuurlijk ook nog eens leuk uitziet! Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een hoesje te kopen op een buitenlandse website, maar ik koos een Nederlandse webshop, namelijk telefoonhoesjestore.nl
telefoonhoesjestore
Het hoesje dat ik koos heeft allemaal vrolijke bloemen en een lichtblauwe achtergrond. Het is een heel fijn hoesje doordat het zowel de achterkant van m’n telefoon beschermt als de voorkant. Zo hoef ik niet bang te zijn dat het scherm beschadigt door bijvoorbeeld andere spullen in m’n tas. Ook kun je aan de binnenkant een aantal pasjes kwijt. Wat weer erg handig is als je niet je hele portemonnee wilt mee nemen.

telefoonhoesjestore2

Mijn hoesje vond ik onder de categorie iPhone 6 hoesje. Naast dit type hoesje staan er ook alleen hoesjes die de achterkant van je telefoon beschermen. Voor ieder wat wils dus!

Maar ook voor de iPhone SE hoesje en de iPhone 7 Plus hoesje zijn er veel te vinden.

Ben je opzoek naar een leuk hoesje? Neem dan zeker even een kijkje bij deze leuke webshop.

 

* dit bericht is onderdeel van een samenwerking 

Een gedachte over “Review – telefoonhoesjestore.nl

Geef een reactie