Theeleuten

Zeg je thee, dan zeg je eigenlijk al Anniek. Elke dag een kopje thee is bij mij net zoiets als de krant lezen. Het kan elke dag, en het gebeurt ook elke dag. Even een momentje van rust en ontspanning op de dag kan nooit kwaad en thee drinken is daar een mooie gelegenheid voor. Iets erbij lezen kan natuurlijk nooit kwaad en daarom heb ik een leuke categorie op mijn blog. De categorie theeleuten staat vol met vrolijke en leuke kletspraatjes die je even snel kunt lezen als je niks te doen hebt. Vaak is mijn mening erin verwerkt over een bepaald onderwerp, maar bovenal moet je ze lezen met een grote knipoog. Niet alles te letterlijk nemen vooral en gewoon even lekker een leuk verhaaltje voor dat momentje van ontspannen!

Volledig ingepakt

Werken bij Albert Heijn. Tja, wat zal ik daarover zeggen? Laat ik het kort houden en zeggen dat ik heel veel verschillende mensen tegenkom met allemaal een andere gedachte en andere manier van lezen. En dat dat af en toe behoorlijk leuke situaties op kan leveren.

Waarom foute tv-programma’s zo leuk zijn

Wie kent ze niet. Roy Donders, Barbie en Michael, de schaarsgeklede vrouwen uit Hotter than my Daughter en de jongeren uit Zon, seks en je ouders in shock. Stuk voor stuk zijn het niet de meest inhoudelijke programma’s, maar dat je erom moet lachen staat wel vast. En laat ik dat nou ontzettend leuk vinden.

Heelhuids de sale door

Ik ben fan van de sale. Welke vrouw eigenlijk niet? Korting op je favoriete kleding zeg je natuurlijk geen nee tegen.

We moeten nog een hoop leren

Warme dagen in Nederland gaan altijd op dezelfde manier. Heel veel zeuren dat het zo warm is en een paar dagen later ook weer zeuren als het regent. Wij Nederlanders… Wat een enig volk zijn we toch eigenlijk..!

Een dag als Gooische vrouw

Iedereen heeft hier vast wel eens een keer over gefantaseerd. Zelfde als je de vraag wat je zou doen met een miljoen euro.

Alcohol is de norm

Zon, seks en je ouders in shock is leuk om naar te kijken. Maar dan ook echt alleen om naar te kijken. Het nadoen sla ik even over.

 

Regelmatig kun je hier aanvullingen vinden en natuurlijk ook nieuwe artikelen.