TK Maxx – nieuwe tassenhemel

Soms verschijnen er van die winkels waarvan je eerst denkt, ‘ik weet het niet hoor’. Sommige winkels trekken je op het eerste gezicht ook niet zo aan. Door de uitstraling, of door de producten die ze aanbieden. Maar het kan nooit kwaad om toch even naar binnen te gaan en een kijkje te nemen. Zo had ik dat ook met TK Maxx in Rotterdam. Een winkel vol met merkproducten die het hele jaar door blijvend zijn afgeprijsd. Nou trekt korting altijd al mijn aandacht, maar helemaal met tassen. Nu ik dit weet, moet ik bijna wel elke week even gaan kijken 😉

Deze week kwam ik een mooi en voor mij nog onbekend merk tegen. Brampton London. Dit merk maakt tassen van een mooi soort leer. De wat ruwere variant zeg maar. Dit leer verandert door het dagelijks gebruik ook van kleur. Zonder dat het z’n charme verliest na verloop van tijd natuurlijk. Tassen van DKNY bijvoorbeeld zijn gemaakt van heel glad leer. Dat hebben ze zo bewerkt dat het ook bijna niet meer naar echt leer ruikt. Persoonlijk vind ik dat doodzonde. Je mag toch best zien waarvan een product gemaakt is?! Het ruwe leer heeft juist een zekere charme vind ik.

brampton-london-logo

Hoe dan ook. Ik kon de verleiding niet weerstaan en ging overstag. Mijn kerstcadeautje is alvast in huis 😉 Ik koos een schoudertas die groot genoeg is voor de standaard dingen. Denk hierbij aan een portemonnee, telefoon, sleutels en een koekje. Zelfs dan houd je nog een klein beetje ruimte over. Hij was afgeprijsd van 145 euro voor 65 euro. Dat is een prima korting al zeg ik het zelf.

DSC_0820

DSC_0819

Ga dus zeker een keer langs bij de TK Maxx. Het is dan wel even goed zoeken, maar de pareltjes die je dan vindt, zijn het zeker waard.

Geef een reactie