Van agenda naar eyecatcher

SAM_1364

Jaaaaa wat een kleuren allemaal! M’n saaie agenda was wel toe aan wat kleur en dus ging ik los met alle lintjes die ik vond thuis. Niet alle lintjes plakten even goed vast, maar het eindresultaat mag er zeker zijn!

SAM_1353

Zo zag mijn agenda eruit toen ik hem kocht bij de Hema. Ik betaalde er 3,95 euro voor en is vrij dun. Hij is heel simpel en bevat niets meer dan een agenda en wat lijsten om adressen in te vullen. Eigenlijk heb ik meer ook niet nodig om belangrijke dingen te onthouden en afspraken in te noteren. Maar elke keer als ik er naar keek wilde ik hem toch wat opleuken. Maar hoe…?

SAM_1362

Een aantal maanden geleden kocht ik een zak met lintjes op de plaatselijke markt die over waren. De zak zat vol met restjes van elk ongeveer een meter. Ik kon ze nu goed gebruiken. Van te voren heb ik alle lintjes eerst uitgelegd en daarna alles op maat geknipt en vast geplakt. Ik betaalde zo’n vijf euro voor de zak trouwens.

SAM_1367SAM_1365

Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat. Er zit absoluut geen structuur in en dat vind ik er juist zo leuk aan. Het is een knotsgekke chaos geworden wat een leuk speels effect geeft. Ik ben alleen wel benieuwd hoelang de witte balletjes blijven zitten in m’n tas. Waarschijnlijk zullen er na een aantal weken er al wel een paar afliggen, maar goed. Voorlopig ziet het er erg leuk uit en ik kom tenminste niemand tegen met dezelfde agenda. Wel een must op een creatieve opleiding natuurlijk 😉

Tijdrovend? Ik was met het uitzoeken van de lintjes, het afknippen en opplakken ongeveer 45 minuten kwijt. 

Duur? De zak met restjes linten kostte zo’n vijf euro en voor de agenda betaalde ik 3,95 euro.

Leuk om te doen? Zeker! En het ging natuurlijk om het eindresultaat dus dat maakte het nog leuker toen hij af was. 

Geef een reactie