Wat zit er in mijn tas?

Elke dag zeul ik een tas met spullen met me mee. Meestal stop ik er veel te veel in waardoor hij amper meer dicht kan. Maar wat zit er dan eigenlijk allemaal in? Vandaag een kijkje in mijn schooltas. Die aan het einde van de dag ook nog gevuld is met lege koekpapiertjes… Studentenleven is druk druk druk af en toe. Hieronder een lijstje met wat er allemaal in mijn tas te vinden is.

 • Laptop met hoes
 • Drinkfles
 • OV kaart/bibliotheekpas/studentenpas
 • Smint
 • Siroop in handige meeneem-verpakking
 • Handgel
 • Agenda
 • Schriftje
 • Oordopjes
 • Portemonnee
 • USB-stick

M’n laptop gaat bijna elke dag mee. Soms tot vervelends aantoe doordat m’n tas dan meteen zo vol is. Ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten op school. Aantekeningen maken in m’n schrift is nou niet echt m’n specialiteit. Dus zeul ik me elke dag graag een hernia. M’n drinkfles is dat roze ding op de foto. Het is een soort zak die je elke keer opnieuw kunt vullen met water. Is hij leeg, dan rol je hem gemakkelijk weer op en neemt het weinig ruimte in beslag in je tas. Ik vind dit persoonlijk echt een geweldige uitvinding. Het drinkt dan niet mega handig als hij bijna leeg is, maar het voordeel van het oprollen vind ik wel erg fijn. En zo hoef ik tenminste ook niet elke dag een nieuw flesje water te kopen op school. Studenten moeten op de kleintjes letten helaas…

SAM_1881

Verder natuurlijk de praktische dingen als een portemonnee en OV kaart. Dat zijn misschien wel de belangrijkste dingen die ik bij me moet hebben. Anders kom ik helaas nergens.

De inhoud van m’n tas is eigenlijk vrij normaal. Vooral praktische dingen waar ik echt niet zonder kan.

Lief Anniek

Geef een reactie