We zijn niets zonder onze favorieten #1

Een mooie tas, een fijn notitieboekje of dat ene leuke restaurantje. Wie kan er af en toe niet enorm genieten van al die fijne dingen. Ze maken je blij en in je hart veroveren ze de plek van favoriet. En of het nu om iets simpels gaat zoals die ene app op je telefoon, het kan onmisbaar worden in je leven. En laat ik nou ook van die fijne favorieten hebben waar ik ontzettend blij van word. Vandaag deel ik met jullie mijn lijstje voor dit moment.

SAM_1585

Bodylotion Rituals 

Touch of Happiness ruikt lekker fris en smeert heerlijk uit. Hij is dus ook gewoon echt perfect voor de zomer.

SAM_1588

Schriftjes van de V&D en Hema 

Kijk even wat een lieve keurtjes en motieven deze schriftjes hebben. Ik werd toch een klein beetje verliefd toen ik ze tegen kwam en nam ze mee met het excuus dat ik ze natuurlijk extreem nodig heb voor het nieuwe schooljaar. Laat ik een paar dagen later nou ook een heel leuk exemplaar zien liggen bij de Hema met allemaal goud glimmende konijntjes op de voorkant. Ja konijntjes zijn natuurlijk geweldig dus ik was meteen om!

SAM_1608

Burkely schooltas 

Mevrouw Berkely en ik zijn de beste vriendinnen sinds ik haar uit de doos haalde. Het leer voelt fijn, de vorm is heerlijk voor school en er kan ook nog eens heel veel in. Handig voor als ik straks weer veel te veel spullen meer naar school wil zeulen. Laptop, etui, schriften, boeken, notitieboekje, drinken, eten en m’n portemonnee. Moet zeker gaan passen!

SAM_1597

Essence nagellak

Ik hoefde niet lang na te denken toen ik deze kleuren zag staan. Een vrouw kan nooit genoeg nagellak hebben. En deze tint roze is natuurlijk weer uniek ten opzichte van de anderen. Dus eigenlijk moest ik hem wel meenemen. Vooral de roze is erg mooi!

Zo! Voorlopig is dit even mijn lijstje met favorieten. Ik ben natuurlijk nooit uit gewinkeld dus houd m’n blog goed in de gaten voor nieuwe favorieten.

Geef een reactie