Weekendfilms #1

Zodra het weekend is wil je eigenlijk zo min mogelijk doen en lekker onderuit op de bank hangen om te ontspannen. Een leuke film erbij, en zeker op zondagmiddag is het weekend wel compleet. Ik deel elke zaterdag mijn favoriete films en hoop jullie te inspireren bij het kiezen van een leuke film voor het weekend. 

Focus 

Ben je de romantische comedies een beetje zat en wil je toch eens een keer iets anders zien, dan stel ik jullie voor aan de volgende film, Focus. Oké, ik geef toe dat het niet volledig een film zonder liefde en relaties is. Het grootste gedeelte gaat focus_movie_poster_1toch echt over het misleiden van mensen en ik ken persoonlijk weinig films die alleen daarover gaan. Denk aan de gokwereld en hele grote geldbedragen. Doe er een snufje spanning bij en de film Focus is geboren. Het duurt even voordat je in de film zit, maar zodra je weet waar het over gaat en je steeds verder komt in de film wil je hem af zien. Ik vond het een goeie film, hopelijk jullie ook!

Spannend? Af en toe wel.
Goede verhaallijn? Best wel.
Goeie acteurs? Dikke ja!
Aanrader? Ja absoluut!
Cijfer: 7,5

We’re the Millers

Van drugsdealer tot familieman. David ondergaat deze transformatie in de film als hij in het begin van de film wordt berooft van zijn hele voorraad. Zijn baas is op z’n zachtst gezegd niet zo blij en eist om een tegenprestatie. Drugs smokkelen vanuit Mexico naar Amerika. Alleen de deal aangaan lijkt onmogelijk en hij gaat opzoek naar een gezin. Dat in combinatie met een camper onder het mom van een gezinsvakantie en het lijkt bijna een eitje. Totdat een gezin ook zo zijn problemen kan veroorzaken en de drugs gestolen blijken te zijn. Een achtervolging en een ziekenhuisbezoek. Het maakt het tot best een leuke film. En, er komt waarschijnlijk een deel twee!iSb_R6LPrpg.movieposter

Spannend? Soms, maar een echt spannende film kan ik het niet noemen.
Goeie verhaallijn? Een beetje.
Goeie acteurs? Jazeker!
Aanrader? Jup
Cijfer? 8

Geef een reactie